null

Particulier

Onze veiligheidsoplossingen zijn voor iedereen

Heeft u een veiligheidsvraagstuk dan bent u van harte welkom bij Vito Security! Wij vragen u om ons uit te dagen. Geen veiligheidsvraagstuk is voor ons te gek. Op basis van uw unieke situatie bepalen wij samen hoe uw nieuwe veiligheidsdeur eruit komt te zien. Ook kunt u een foto door appen of mailen van de bestaande situatie. Wij kunnen van afstand al een inschatting maken. De veiligheidsdeur met bijhorend veiligheidskozijn worden volledig op maat gemaakt.

Onze veiligheidsdeuren worden geplaatst van bejaardencentrums tot in miljoenenwoningen. Geen woning of situatie is voor ons te gek. Tevens zijn wij bekend met de Vereniging Van Eigenaren en de bijhorende eisen. Optisch mag een nieuwe deur niet afwijken van de bestaande deur. Vito Security kan voldoen aan deze eisen.

Een veiligheidsdeur van Vito Security is inbraakwerend, isolerend, brandvertragend en geluidswerend

Vaak wordt er gedacht dat een veiligheidsdeur eruit ziet als een kluisdeur. Onze veiligheidsdeur ziet er optisch uit als uw bestaande deur echter is het een verpakte kluisdeur. Wilt u een ander motief of kleur? Alles is mogelijk. Of wilt u een stalen deur met speciaal gepantserd glas en kozijn volgens uw eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Op al onze veiligheidsdeuren is het ook mogelijk om diverse high tech op toe te passen. Waaronder een vingerprint, tags, elektronische vergrendeling of een ingebouwde deurhangers. Onze veiligheidsdeuren voldoen aan de Nationale/ Europese veiligheidsnormen.

 Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!