null

Expertise

Waarom een saferoom?

Steeds vaker krijgen we de vraag voor een saferoom ofwel veilige ruimte in uw woning. Een veilige ruimte in uw huis of kantoor biedt een mate van geruststelling. Bij inbrekers of een overval kunt u zich naar deze saferoom bevinden. Een saferoom van Vito Security biedt veiligheid en hiermee wint u tijd totdat de politie arriveert. 

Een geschikte plek voor een saferoom bepalen met een adviseur van Vito Security

Wij bekijken met u ter plekke waar en welke ruimte het meest geschikt is voor een saferoom. Meestal is een badkamer of slaapkamer geschikt om aan te duiden als saferoom.

Hoe maakt Vito Security de saferoom?

Een saferoom maken wij door van onze kogelwerend staal en veiligheidsdeur een kamer te maken.

Een veiligheidsdeur met veiligheidsklasse 3 betreft zware beveiliging voor locaties met een toegenomen kans op inbraak.
Deze deuren zijn gemaakt voor het weerstaan van inbraak zelfs met het gebruik van zwaarder gereedschap zoals boren en hamers, koevoet, breekijzer.

Tevens kan deze deur als kogelwerende deur, bullitproof (FB4) worden uitgevoerd. Deze veiligheidsdeuren bestaan uit een combinatie van een stalendeur afgewerkt met hout panelen zodat een sterke metalen constructie ontaat met mooie afwerking met houten panelen.

Deze combinatie voorziet uw woning van goede beveiliging en ziet er daarbij nog goed uit ook.

Overtuigd van een saferoom? Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!

Vito Security is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd fabrikant van inbraakwerende ramen, saferooms en veiligheidsdeuren.
Since 1995 produceren we beveiligings producten voor de high end market. Tevens hebben we eigen installatie teams voor de eindgebruiker en grotere projecten.
Vito Security adviseert, maakt en installeert en dit alles onder 1 dak met uw eigen aanspreek partner.
Vakkundig, betrouwbaar en efficiënt.