null

Schuifdeur

Waarom een veiligheidsdeur?

Voor een veiligheidsdeur naar uw eigen wens moet u bij Vito Security zijn. Onze deuren zijn altijd maatwerk, hierdoor is maatwerk ook onze specialisme. De veiligheidsdeuren worden toegepast voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw.

Een veiligheidsdeur van Vito Security in uw huis of gebouw zorgt voor een geruststellend gevoel. Inbrekers kunnen in minder dan één minuut uw gebouw betreden via de deur of ramen. Onze prioriteit is uw veiligheid.

De veiligheidsdeur kan ook kogelwerend worden gemaakt. Kogelwerend kunnen wij leveren t/m FB7 categorie.

 

Waarin verschilt een veiligheidsdeur met een gewone deur ?

Een veiligheidsdeur van Vito Security is ontstaan uit eigen ontwerp. Door jarenlange ervaring in de branche hebben wij de vertaalslag kunnen maken naar een deur op maat. Tevens voldoet onze veiligheidsdeur aan de Europese normen en certificaten.

Op al onze deuren zijn diverse high tech toepassingen mogelijk zoals o.a. fingerprint, tags, electronische vergrendeling, ingebouwde deurdrangers.

De veiligheidsdeur bestaat uit een stalen deur met een stalen kozijn, afgewerkt met houten panelen en houten architraven op maat zoals u dat wilt. U heeft zelfs ook de mogelijkheid voor kogelwerende deuren.

De beste gepantserde veiligheidsdeuren met certificering voor inbraak, brand en geluid ondersteund met diverse security disciplines. Als u voor de beste beveiliging gaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bekijken met u ter plekke waar en welke ruimte het meest geschikt is voor een saferoom. Meestal is een badkamer of slaapkamer geschikt om aan te duiden als saferoom.

Een veiligheidsdeur met veiligheidsklasse 3 betreft zware beveiliging voor locaties met een toegenomen kans op inbraak.
Deze deuren zijn gemaakt voor het weerstaan van inbraak zelfs met het gebruik van zwaarder gereedschap zoals boren en hamers, koevoet, breekijzer.

Tevens kan deze deur als kogelwerende deur, bullitproof (FB4) worden uitgevoerd. Deze veiligheidsdeuren bestaan uit een combinatie van een stalendeur afgewerkt met hout panelen zodat een sterke metalen constructie ontaat met mooie afwerking met houten panelen.

Deze combinatie voorziet uw woning van goede beveiliging en ziet er daarbij nog goed uit ook.

Overtuigd van een saferoom? Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!